18 Mayıs 2010

odtu.5o mm ve vesaire..

odtü'de şenlikler her zaman ki gibi eğlenceli geçecek diyerek bir yeni baharin şenliğine gidiverdik.sevgiliyle de gidilecek ya bir heyecan bir heyecan. astrofizik sınavında soruları o kadar hızlı yanıtladım ki.bildiklerimin hepsini ışık hızıyla yapıverdim.
sonra koştur koştur odtüye.a4'ten pıt diye düşüverdim içeri.sırtımda yüküm.
buluştuk sevgiliyle arkadaşlarla.kafalar baya güzeldi ben geldiğimde.ben çok içemezdim yüklüyüm ya. sonra işte tuvalet muvalet bira derken devrim'e geçtik.duman sahnede.
hayatımda enderdir bu kadar eglendigim.yüküm hala bizimle.
sonra konser bitti çarşı'nın ordaki derenin etrafına yığılalım dedik. yığıldık.
yorgunum.soğuk.üzerimde elbise ayağımda yarım çarıklarım üşüyorum. ateş yakmaya başladık.
odtü'deyiz ya.bişi olmaz.kalabalığız da.çantama bişiy olmaz.
ateşin yanına kıvrılıp uyuyuverdim.kaşıma düşen bira şişesi ve sevgilinin çanta nerde ya diye bağırışıyla uyandım.
tepemde bi kendini bilmez altı üstü bi çanta peh nolcak ki derken uyku sersemliği ve dehşetle ona bakıp o çantanın içinde bir laptop bir fotograf makinesi vardı. altı üstü bir çanta gerçektendeyip daha da uzatmamak için yürüdüm.
kafamda teslim etmediğim iş.kendime söyleyemiyorum.ertesi gün iletmek üzere yanımda taşıdığım yedek dvd ve işlerin yedekleri olan haricim.
çantada!
çıldırıcam.
yürüdüm ta kortlara kadar.yere oturdum düşercesine.geri gelir mi ki gelmez.mümkün değil.mümkün değil.
okula gittiğim sırt çantam,yeni aldığım 1.4 5o mm,laptop,binlerce anı,deodorantım,kalemlerim,silgim,hesap makinem ve astrofizik notlarım yok oluvermişti birden.
ağlamak istedim.ama sakinleştirmem gerekenler vardı.dengeli durmam gerekiyordu.kibar olmam gerekiyordu.
bugün böyle durduk yere bi fotografimin yedegini gorunce kendimden korkacak şekilde ağlayıverdim.hala gözlerim dolu işte. napayayim..
gitti..
iyi şeylere vesile olur inşalla..
dünya kocaman ve değişik.ve dünyadaki herkesi kendimiz gibi sanmayalım..

2 yorum:

tolgaselcuk dedi ki...

ya geçmiş olsun çok üzücü gerçekten.bi iç hizmetler müdürlüğüne sor istersen, kayıp eşyalar oraya gidiyo çünkü. birisi yanlışlıkla almış ve onlara kadar gitmiş olabilir. ev arkadaşım bi kaç kere cüzdanını kaybetti ve orda çıktı. gerçi şenlik dönemi odtü pek tenha olmuyo okul ama yine bi şansını dene ve sor bence.

MSH dedi ki...

Gerçekten bende çok üzüldüm.
Ama değinmek istediğim bir şey var.

Bunca şeyi kaybettiğinin haberini aldığımın ertesi günü derste seni öyle neşeli gördüğümde çok sevindim. Senin yerinde olsam 1-2 yıl etkisinde kalırdım herhalde. :) Çok geçmiş olsun ...