6 Mayıs 2007

bir pAzar qünü..


"daha ne kadar dijital izler bırakıcaz acaba.."

sabah kalktım.. erkenden.. canımı sıkan bi mesajla uyandım.. ama ulaşamıyorum kendisine. belkide yalnız kalmak istemiştir. canım sıkkın hala.. başım ağrıyor.. sonra biraz kipat okumak için uzandım.. ülkem elden gidiyor hissediyorum şu ara.politikaya çalışmaz kafam. fanatik ruh hallerimde yok ama içimde beslediğim büyüttüğüm rengim var. o da bunu hissediyor son günlerde. içim içine büküldü.. büküldü.. büküldü.. kipatın kapatığını kapattım kalktım yataktan.. gezegenler arası yolculuga oturudum biraz.sunumumu hazırladım. hala hazırlıyorum ne sunummuşsa.. videolar ekledim ama bi güzel oldu kendisi :) ah! işte bir gülümseme yakaladım.. sonra sıkıldım fotograflarıma baktım.bir günlük daha hazırladım ki siz onu okuyorsunuz şu an. boynumda asılı duran yıldızı tuttum.elimi yakmadan dileğimi diledim. çok sevdiğim bir arkadaşımla birlikte almıştık onu.şans eseri. ve aldığım günden beri bana iyi geliyor.mistik hallerimi alın görün işte. şarkılar şarkılar dinledim.. dön be dünya.. hiç kimse acıtmadı senin kadar canımı içerikli. sonra modern zamanlarıma dönüp bu hafta ne kadar sıkışacağımı düşündüm. uçan süpürge film festivali başlıyor. ders programım el verdikçe gidicem giricem hepisine. tabi sınavlar nolucaksa.. derslerim.. of derslerim.. öle güzeller ki.. öle güzel.. evren güzel bi yer. çift yıldızlar.. taYF! ders çalışmam lazım.sınavlarım var. dernekte asistanlık var. kızlarcımla istanbul hayalimis var.peri masallı.. numarasız trenlere binen periler :) fantastik yolculuk hikayeleri.. sonra mars.a gittim ben bi de.gittim geldim hemen.etrafı toparladım. odamı toparlamam gerektiği de aklımdaydı pek tabi. baksanıza kız odası böle mi olurmuş.. peH.. dağınık peri. dalgalı badana boyacısı seni.. :)) ben şimdi sevdiğim bi bünyenin yarasına hüflemeye gidiyorum. acıyan boğazı ve yüreği içinde sıcak bir çorpa.. yapılması gereken binlerce şeyin arasında kaybolmamam dileğiyle..

2 yorum:

zeynep dedi ki...

herşey yoluna girer..
sen söledin bunu bana..öle gerçekten..henüz olacakları bilmeden sonuca bağladık biz..ama sen yanımdaydın..her türlü foşurtu ve hırıltıya rağmen..bedenim ve kalbim ayrı ayrı hastaydılar..ikisinede iyi geldin sen..teşekkürler varlığına..teşekkürler karşılaşmamıza..teşekkürler yanımda olmana..teşekkürler SANA!!
:hug:

ziegfiroyt dedi ki...

takvimi gorunce anladim...
anladim sansimi yitirdigimi, bir daha hic oyle bir takvimimin olamayacagini. "o"nunkiler gibi renkli kalemlerim yok cunku benim...

renkli kalemlerim olsa bile ben denis degilim ki.. baskasina yapmayi birak, kendime yapmaya bile usenirim.

sahip oldugum ilk ve tek "takvim" elimde su anda.. maziden kalma olsa da "benim takvimim!", evet.. aralık 2005'i gosteriyor. bircok olay hatirlatiyor bana; sinavlar, dogum gunleri, yilbasi, can sikintisindan yaptigim sebeklikler ve bu "yazilmis" olaylarin arasindaki "yazilmamis" detaylar.. "iyi takfim denis ehe" ve gulen bir yuz ile bitiyor sonu. ne guzel..

renkler mi? gecmisten kalsa da, bavula koyarken biraz yirtilmis olsa da hala canli, hep o hafizamdaki renkler..

anladim bir daha oyle bir takvimimin olamayacagini..
cunku ben denis degilim ki...

"kanatlarim yoktu benim,
ama bir zamanlar melektim..
kirlendim.."